Omdraaien mag

Samen met mijn man was ik op vakantie naar Fuertaventura. Een prachtig eiland met natuur die aan een maanlandschap doet denken. Filmisch, kaal, heuvelachtig en bruingrijs van kleur. (Er zijn hier inderdaad films opgenomen zoals Star wars).

De natuur zo anders dan we gewend zijn maar met zijn eigen unieke schoonheid. Wij hebben hier verschillende prachtige wandelingen gemaakt. Wandelen doen wij graag, het is altijd een avontuur. Een onbekende route, een beschrijving en de vraag lopen we wel goed?

Ook deze vakantie bevonden we ons op een route die niet heel duidelijk was aangegeven. Het pad gaf ons verschillende mogelijkheden. We kozen een richting en liepen verder.

Ergens begon er iets te kriebelen een gevoel van dit is niet de juiste weg.

Het mooie is we mogen altijd weer terug keren, omdraaien en de tijd nemen om terug te lopen. Een nieuwe keuze maken, even stil staan en doorgaan of een andere richting kiezen.

In ons leven is dit net zo, je mag stoppen en stil staan en aandacht geven aan je intuïtie en omkeren. Terug lopen en voelen is dit de weg die ik wil gaan?

  • Van Bleiswijkstraat 8
  • 3332 JC  Zwijndrecht

  • Vrij parkeren in de straat