Tevoorschijn komen

Het voorjaar komt ons iets te vroeg tegemoet. De voorjaars bolletjes bloeien. De sneeuwklokjes, narcissen en krokussen laten zich niet tegen houden.

De winter is voor ons een tijd van naar binnen keren en rusten en nu met het voorjaar op komst laat de natuur zien dat we weer tevoorschijn mogen komen.

In mijn leven gaat het ook daadwerkelijk over mezelf meer ‘laten zien’. Op mijn ‘eigen’ plek gaan staan. Doen waar ik in geloof. Soms onzeker maar meer en meer daadkrachtig en met meer bezieling.

In mijn familie heb ik niet op mijn eigen plek gestaan. Dit uitte zich door hard werken, controle en gevraagd of ongevraagd voor de ander zorgen. Het inzicht dat ik niet op mijn plek was heeft mij veel gebracht. Nu, op mijn eigen plek, ben ik meer in mijn kracht komen te staan en voel ik mij gesteund en geliefd door mijn familiesysteem.

Ik ben dan ook blij dat ik samen met drie andere therapeuten ga samenwerken rond het thema systemisch werk. We organiseren tweede Paasdag een tuinfeest met verschillende workshops en een lekker lunch in Klaaswaal. Wij hebben allemaal onze eigen werkwijze maar de rode draad is ‘Verbinding’. Verbinding met het lichaam, verbinding met het familiesysteem en verbinding met elkaar.

Je kan hier onderzoeken wat er bij jou tevoorschijn mag komen of je kan gewoon genieten van de verschillende workshops en de ontmoetingen en de heerlijke lunch.

Ik breng mijn massagetafel mee en in de aanraking, met aandacht, kun jij ervaren hoe het voelt om je blik naar binnen te richten. Systemisch werken in het lichaam, op de laag van de ziel, daar kun je ervaren hoe jij je lichaam bewoont. Wat wil er gevoeld worden en wat wil zichtbaar worden……….Wat mag er bij jou tevoorschijn komen? Is dat misschien dat waar je in gelooft, maar waar je de stap nog niet voor durft te zetten. Mag jij meer ruimte in gaan nemen, meer liefde voor jezelf gaan voelen, meer gaan ontvangen in plaats van geven, meer spelen en lachen in plaats van de controle houden…..

In de samenwerking met Andrea, Anouscha en Annemieke ervaar ik dat we elkaar helpen om zichtbaar te worden. Zo kan deze dag ook voor jou een steun zijn om te ontluiken.

Tevoorschijn komen 13 april 2020 2de Paasdag, 85 euro, adres; oud Cromstrijensedijk OZ 135, 3286 BN Klaaswaal. Aanmelden stuur mij een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Van Bleiswijkstraat 8
  • 3332 JC  Zwijndrecht

  • Vrij parkeren in de straat