Visie

Holisme komt van het Griekse woord Holos, wat ‘volledig’ betekent. Voor mij staat het voor ‘de mens in zijn geheel’, lichaam en geest zijn één. Je gedachten, emoties, gevoelens, levensovertuiging en sociale omgeving beïnvloeden elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Al deze aspecten vormen jouw ZIJN.

Holistisch mensbeeld

Bij de massagetherapie ga ik uit van mijn holistisch mensbeeld. Ik richt me op de hele mens en niet alleen op de fysieke klacht. Vermoeidheid of een ongemak zie ik als een signaal dat er iets om aandacht vraagt. De massage wordt zo een uitnodiging om met aandacht te voelen wat er is en daar helemaal bij aanwezig te zijn.

Bewustwording

Het gaat niet uitsluitend om het verhelpen van de klachten, maar ook om ze te onderzoeken en te voelen. Hoe ga je met jezelf om, wat zijn je patronen? Je wordt uitgenodigd tot zelfonderzoek en bewustwording, waardoor acceptatie en heling mogelijk worden.

Wil je weten wat massagetherapie voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, ik vertel je er graag meer over.

Visie
  • Van Bleiswijkstraat 8
  • 3332 JC  Zwijndrecht

  • Vrij parkeren in de straat