Reviews

Barbara heeft mij op een geweldige manier opgevangen en begeleid op de Breast Clinic in het ASZ toen ik de diagnose borstkanker kreeg. Na alle behandelingen begon de emotionele verwerking en heb ik haar gebeld voor behandelingen in haar praktijk in Zwijndrecht. Dit heeft mij enorm geholpen. Zij heeft mij veel stappen verder gebracht. Ook de palliatieve zorg bij een vriendin van mij was enorm waardevol.
Carina


Barbara zat als verpleegster in de spreekkamer toen ik van de arts hoorde dat ik borstkanker had. We zouden elkaar nog vaker zien. Het klikte. Toen ik bijna klaar was met mijn behandelingen in het ziekenhuis, bezocht ik haar praktijk in Zwijndrecht. Het is een belangrijke stap geweest in het opnieuw accepteren van mijn lijf met ‘eendenborst’. Mijn verdwenen borst bleek een emotioneel deel, maar na de massage kon de plek weer zonder verdriet aangeraakt worden. Het was alsof er iets voor in de plaats was gekomen.
De massages helpen me ook om beter te voelen en ontdekken wat aanraking met mijn lijf doet. Zo leerde ik steeds beter de subtiele verschillen te voelen tussen mijn linker- en rechterkant en tussen de plekken waar de energie niet of juist wel stroomt.
Inmiddels ben ik goed opgeknapt, maar dat was voor mij geen reden om met de massagesessies te stoppen. Een bezoek aan Barbara ervaar ik nog steeds als weldadig; de warmte, de geur van massage-olie, de lichte kamer, de vragen die tot reflectie stemmen en dan weer terug naar huis en merken hoe lekker mijn lijf dan voelt. Daarom prik ik nog steeds zo nu en dan een afspraak.
Groet, Marli


Holistische massagetherapie was geen bekend terrein maar de informatie op de site maakte me nieuwsgierig. En wat ben ik blij dat ik een eerste afspraak gemaakt heb. Van vooral ín je hoofd zitten’ leer ik meer te voelen, meer in het nu aanwezig te zijn. Van oordelen over mezelf en/of mijn gedachten en gevoelens leer ik te accepteren en met liefde mezelf te benaderen. Een combinatie van gesprekken en massage. Het één vult het ander mooi aan. Een moment van bewustwording, in een warme en veilige setting waarin ruimte en acceptatie de boventoon voeren. De volgende afspraak staat alweer gepland!
Anja


Voor mij is het iedere keer weer een cadeau als ik naar Barbara ga. Vaak kom ik over strest binnen rennen. Dan is daar dat moment dat ik op tafel lig. Zo fijn, alles mag gezegd, maar hoeft niet. Dan even alles loslaten, niet altijd makkelijk. Maar meestal lukt het. Er zijn daar geen goed of fout dingen. De massage is heerlijk. Ik hoop dat veel mensen het ook zo mogen meemaken.
Yvon


Het is inmiddels 4 jaar geleden dat ik bij Barbara terecht ben gekomen. Nu terugkijkend, is dat het begin geweest van de transformatie die ik heb doorgemaakt en welke nog steeds gaande is.
Door middel van stilte en liefdevolle aanraking, heeft Barbara mij de eerste aanzetgegeven om weer te durven voelen en te leren luisteren naar mijn eigen lichaam en verlangen in het leven. Altijd met respect en milde sturing. De massages doorbraken een natuurlijke barrière waardoor als het ware de weg werd opengezet naar mijn eigen ik. Wat me vooral is bijgebleven en wat nog altijd moeilijk voor me is, is wat Barbara altijd tegen me zei, “wees mild voor jezelf’.
Anoniem


Eind 2013 - begin 2014 heeft Barbara mij geholpen bij het herstellen van een burn-out. Wonderbaarlijk hoe Barbara mij elke keer weer aanvoelde en de (voor mij) juiste vragen stelde. Vol respect en warmte. Ondersteunend en vragend, zonder te sturen. Door de holistische massagetherapie voelde ik de blokkades in mijn lichaam en begreep ik waar zij voor stonden. Hierdoor kwam ik steeds dichter bij mijzelf en ontdekte ik wie ik ben en wie ik wil zijn.
Jacqie


  • Van Bleiswijkstraat 8
  • 3332 JC  Zwijndrecht

  • Vrij parkeren in de straat